Uvodna riječ načelnika

Dragi mještani i mještanke, poštovani posjetitelji službenih web stranica Općine Oriovac,

Osobito mi je zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime Općine Oriovac putem službenih web stranica naše općine. Promišljajući o načinima dodatnog promoviranja područja naše općine, a vodeći se suvremenim razvojnim trendovima, odlučili smo se na izradu službenih web stranica općine, želeći na taj način ostvariti nekoliko ciljeva.

Općepoznata je činjenica, da u razvijenim zemljama svijeta, razvoj pojedinog društva u cjelini uvelike ovisi o praćenju komunikacijske tehnologije, te primjene iste u svakodnevnom životu. U današnje vrijeme globalnog razvoja tehnologije, moramo naglasiti činjenicu da se 47 % svjetskog stanovništva svakodnevno koristi internetom. Pozitivan trend porasta broja korisnika bilježi i Republika Hrvatska, te prema podacima Centra za istraživanje tržišta danas 37 % ukupnog stanovništva svakodnevno se koristi internetom, bilo u poslovne ili privatne svrhe.

Kada govorimo o cjelokupnom razvitku područja Općine Oriovac, neosporna je činjenica da će službene web stranice predstavljati „prozor u svijet“ putem kojega ćemo područje općine prezentirati i promovirati diljem svijeta. Tako će jednim klikom miša, svim zainteresiranim posjetiteljima biti dostupne osnovne informacije o Općini Oriovac, povijesti nastanka općine, svakom pojedinom naselju, kao i gospodarstvu, kulturi, turizmu, športu te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnima na našem području.

Nemjerljiva je uloga koju će službene web stranice polučiti, posebice promatrajući s dugoročnog aspekta. Pozicionirajući Općinu Oriovac uz bok razvijenim urbanim sredinama, izradom navedenih web stranica želimo približiti našu općinu potencijalnim investitorima, posjetiteljima, turistima kao i svim našim žiteljima koji su silom prilika, u potrazi za boljim životom otišli sa svojih ognjišta.

Stoga, pozivam sve Vas, da se o svim novitetima koji se događaju na području naše općine upoznate na službenim web stranicama, uz nadu da će Vas one potaknuti da i osobno posjetite našu općinu, te i uživo doživite sve ljepote ovog slavonskoga kraja.

Načelnik Općine Oriovac
Antun Pavetić

OGLASI


1.

Jakob Becker d.o.o.  29.4.2020.


Dana 1.5.2020.god. (petak) nećemo vršiti odvoz miješanog komunalnog otpada na području općine Oriovac.
Sav višak otpada možete odložiti u vreću pokraj kante i isti će biti pokupljen  8.5.2020. prilikom redovnog pražnjenja.

INFORMACIJE


PPUO

program raspolaganja poljprivrednim zemljistem 2018 thumb

Službenik za informranje:
Darija Jandik
Tel. 035/431-232; 035/431-036
Fax: 035/430-006
Mob. 0989833487
e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
Osoba za nepravilnosti:
Ivana Tomić
Tel. 035/430-155, 035/431-232
Fax: 035/430-006
Mob. 0989833489
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Dječji vrtić "Ivančica Oriovac"
Blanka Stažić, ravnateljica
Tel. 035/409-787
Mob. 0994242881
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


logo-kud-kobas.pnglogo-kud-lio.pnglogo-lag.pnglogo-limes.pnglogo-uvvoo.png